Menu

Familjedag med Babblarna

Uppsala

Seb Usif Arena
söndag, 7 oktober 2018 kl:14:00

FAMILJEDAG MED BABBLARNA
Nu bygger vi ut Ronald McDonald Hus i Uppsala. Därför anordnas en Familjedag där biljettintäkterna går direkt till arbetet med Huset.

BABBLARNA - FÖRSTA MUSIKALEN
Barnens favoriter har blivit en föreställning!
En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda.

Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

8 NYA RUM ATT KALLA HEMMA
Vi tror att barn läker snabbare när de får vara med sin familj. På Ronald McDonald Hus i Uppsala erbjuds därför familjer med svårt sjuka barn ett hemlikt och tryggt boende under tiden de behandlas på Skandionkliniken eller Akademiska sjukhuset. Huset invigdes 2013 och har i dagsläget plats för 19 familjer. Men behovet är stort, och varje vecka tvingas vi tacka nej till familjer som står inför sitt livs svåraste prövning. För att ge fler familjer möjligheten att bo på Huset bygger vi nu ut med 8 nya rum att kalla hemma. Vi hoppas att ni vill vara med och stötta arbetet i Uppsala. Det finns många som behöver er. Ronald McDonald Hus i Uppsala ägs och drivs av en icke vinstdrivande stiftelse och har en styrelse bestående av representanter från Akademiska sjukhuset, Barncancerfonden samt McDonald’s.

ÖVRIG INFORMATION:
* Tre föreställningar finns att välja på kl 11:00, 14:00 och 16:00.
* Föreställningen är ca 35 minuter lång
* OBS! Begränsat med parkeringsplatser
* Barnvagnsparkering utomhus vid angiven plats
* Korv med bröd finns till försäljning till förmån för Huset

Tack till våra sponsorer som gör detta möjligt! Eckerölinjen, McDonalds, SEB USIF Arena, Ticketmaster, Upplands Motor, WOC Marketing

Datum / Tid

söndag, 7 oktober 2018 kl: 14:00

Plats

Uppsala, Seb Usif Arena

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

120kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad