Menu

Gå för alla hjärnor – Bissen Brainwalk

Uppsala

Segerstedthuset, Uppsala Univers
lördag, 17 mars 2018 kl:08:00

Välgörenhetspromenad till förmån för hjärnforskning i anslutning till svenska bandyfinalerna i Uppsala. Lördagen den 17 mars har du chans att göra skillnad! Häng med på Uppsalas mest angelägna promenad. Genom ditt deltagande bidrar du till att forskningen och kunskapen om hjärnan drivs framåt.

Innan promenaden finns det också möjlighet att äta en god frukostbuffé i Restaurang Segerstedt och lära sig mer om hur hjärnan fungerar. Några forskare från Uppsala universitet finns på plats och berättar om de senaste rönen. Ta med familj och vänner och gör en insats! För vem: Alla som vill göra en insats för livet, välkomna!

Webbsida: http://www.uu.se/goto/gaforallahjarnor Program den 17 mars
Var: Segerstedthuset/Uppsala universitet, von Kreamers Allé 2 Uppsala

Från 08.00 Frukostbuffé i Restaurang Segerstedt.

09.15 Hjärnforskare från Uppsala universitet delar med sig av senaste rönen inom hjärnforskning.

10.00 Startskottet för välgörenhetspromenaden: Bissen Brainwalk promenad med Mathias Bissen Larsson i täten. Samling utanför entrén till Segerstedthuset (von Kreamers Allé 2). Slingan går till Studenternas IP och är knappt 2 km lång. Var: På Studenternas IP, Uppsala

11.00 SM final i bandy för damer

16.00 SM final i bandy för herrar Mathias ”Bissen” Larsson, småbarnsfar och trefaldig svensk mästare i bandy, drabbades 34 år gammal av en kraftig stroke. Han överlevde mot alla odds och leder idag folkrörelsen Bissen Brainwalk som genomförts i en rad svenska orter och har samlat in flera miljoner till forskningen.

(ALTERNATIV 1 - Finns bara att köpa på plats!)
BissenBrainWalk promenad (inkl damfinalen) Startavgift för välgörenhetspromenaden är 50 kr per person, går oavkortat till hjärnforskningen. Betalas på plats kontant/eller via swich.

BILJETTALTERNATIV - ALTERNATIV 2
För dig som dessutom vill äta en god frukostbuffé, lyssna till Uppsala universitets forskare och gå på damfinalen (långsida) i bandy på Studenternas IP. 225 kr inkl serviceavgift o 175 kr för barn t.o.m. 12 år i målsmans sällskap (ord. pris för paketet från 475 kr vuxen, 275 kr barn).

BILJETTALTERNATIV - ALTERNATIV 3
För dig som vill äta en god frukostbuffé, lyssna till Uppsala universitets forskare och gå på dam- (långsida) och herrfinalen (sektion F4) i bandy på Studenternas IP. 475 kr inkl serviceavgift o 275 kr för barn t.o.m. 12 år i målsmans sällskap Arrangör: Uppsala universitet, Sirius Bandy, Bissen BrainWalk i samarbete med Svenska bandyfinalerna.

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 08:00

Plats

Uppsala, Segerstedthuset, Uppsala Univers

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

175kr - 475kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad