Menu

Dada Life – Skvalborg 28 april – Snerikes nation

Uppsala

Snerikes Nation
fredag, 28 april 2017 kl:14:00

Södermanland Nerikes Nation i samarbete med Brink & Berger presenterar stolt: Dada Life!


Nationskort krävs! Nation card is required!


Artist: Dada Life
Support: Andybody
Spelplats: Södermanland Nerikes Nation
Datum: 28 april 2017
Öppettider: 16-01
Biljettpris: 300 kr + serviceavgift
Biljetter: Förköpsbiljetter släpps för medlemmar av Snerikes nation den 20 mars kl 17-19 på kuratorsexpeditionen. Max 2 biljetter per person. För övriga släpps biljetterna på Tickster den 21 mars kl 09:00.


Nationskort krävs. Nation card is required
Arrangör: Södermanland Nerikes Nation i samarbete med Brink & Berger


Fredagen den 28/4 förvandlar vi gården till nåt helt annat. Södermanland Nerikes gård är inte längre en del av nationen, för några timmar är den ett eget land. Dada Land!


I Dada Land är allt möjligt. Där firar vi friheten, våren och glädjen. För några timmar släpper vi tillsammans alla hämningar. Med en produktion som saknar motstycke i Uppsala maxar vi pulsen och kickar igång Valborgshelgen på absolut bästa sätt!


Viktig Biljettinformation!


Nationskort/gästkort krävs för att besöka spelningen. Obligatorisk kontroll av ID-kort och nationskort/gästkort.


Biljetterna kostar 300 kr + serviceavgift. Biljetterna släpps för medlemmar av Snerikes nation den 20/3 kl 17-19 på kuratorsexpeditionen. För övriga släpps biljetterna på www.tickster.comden 21/3 kl 09:00


KK-kort och Södermanland Nerikes nations Brytleg är giltiga precis som vanligt.


Nationskort/gästkort krävs.


Dada Life?
Det framgångsrika DJ- och producentparet Dada Life har blivit ett internationellt musikfenomen med sin elektroniska musik och deras popularitet har exploderat världen över.
De har fått headlina stora transatlantiska festivaler såsom Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har vid ett tillfälle haft en hel marschorkester uppe på scen av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre.. Med låtar som "Kick Out The Epic Motherf**ker" och "Born To Rage" och nu allra senaste "One Last Night On Earth" har Dada Life blivit synonymt med dansgolvseufori – och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så.


AndyBody
Hemlighetsmakeriet bakom Dada Life-protegén Andybody har satt spår på internet, men framförallt på dansgolvet. Med vibrerande bas och hårda elektroniska melodier som pulserar samtidigt som syntarna skriker, är den här DJ-akten vilddjuret som river upp de flesta dansteorier. Med låten "Sometimes I Even Amaze Myself" har nu Andybody passerat över en halv miljon spelningar på Spotify.

Datum / Tid

fredag, 28 april 2017 kl: 14:00

Plats

Uppsala, Snerikes Nation

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad