Menu

Väsen 2 augusti 18.00

Uppsala

Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan –
söndag, 2 augusti 2020 kl:18:00

Väsen, tre musiker som under 31 års intensivt samspel och turnerande renodlat sitt sound och sin sceniska närvaro till den grad att gruppen i dag är unik i sitt slag. Med sitt lekfulla och fulländade samspel verkar de trotsa fysikens lagar i något som förefaller vara en telepatisk kommunikation.


Musiken är intensiv och fylld av humor. Med hjälp av stundens inspiration skapar de ett helt eget musikaliskt språk som i sitt tilltal är lika modernt som ålderdomligt. Med grunden fast förankrad i generationer av uppländsk spelmanstradition har de alltid blicken nyfiket fäst vid nya musikaliska mål. Idag är Väsen en folkmusikens supergrupp med publik och följare långt utanför Sveriges gränser.


Väsen med sina tre medlemmar Olov Johansson på nyckelharpa, Mikael Marin på 5-strängad viola och Roger Tallroth på 12-strängad gitarr, är ett fenomen som bara kan inträffa då tre vänner och musikaliska virtuoser sluter upp kring sin kärlek till musiken under så lång tid som 31 år.


Matmeny, välj mellan:
Mozarellalasagne, Linslasagne (Vegan), Shepards Pie (Vegan och Glutenfri)
Serveras med en grönsallad och side dishes.
Dryck beställs vid bord (alkoholhaltiga drycker finns ej).


Insläpp: 17.00
Konsertstart: 18.00
Konsertlängd: 60 min
Plats: Tantens Gröna Parkcafé Gula Villan


Varmt Välkomna till Coronasäkra musikkvällar på Tantens Gröna Parkcafé - Gula Villan. Vi gör 12 datum med två sittningar på varje datum, kl 18.00 samt kl 20.00. Konserterna pågår i 60 minuter och direkt efter första sittning så slussas den första publiken ut för att ge plats till den andra sittningens publik. Alltså, samma konsert på båda sittningar, olika publik. Det är viktigt att publiken förstår att man direkt efter konsert måste lämna evenemangsområdet.


OBS! Förköp och Bordservering! Ni ska alltså inte gå in i Gula villan. Vi har en egen ingång till trädgården som ligger på baksidan av villan. Följa funktionärers instruktioner. På evenemangsområdet har vi bordsbeställning. Vill ni äta är det säkrast att beställa en mat/konsertbiljett. Vi kan inte annars garantera att det finns mat åt alla. På menyn kommer det också att finnas smörgås, fikabröd, drycker, mjukglass m.m.


OBS! Biljetter kommer inte att kunna köpas på plats och vi kommer inte att praktisera ”reservlistan”. Är det slutsålt så är det alltså ingen idé att komma ner. Vänligen respektera de speciella omständigheter som pga Covid-19 råder just nu.


Alla datum:
26/7 - Jacke Sjödin
27/7 - Jacke Sjödin
2/8 - Väsen
5/8 - Ida Wiklund
9/8 - Abba Mini allsång
12/8 - Abba Mini allsång
13/8 - Elvis i parken
16/8 - Väsen
19/8 - Elvis i parken
20/8 - Abba Mini allsång
23/8 - Elvis i parken
26/8- Ej klart

Datum / Tid

söndag, 2 augusti 2020 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan –

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad