kl: 18:00

ULV firar 10-årsjubileum med Hoven Droven

Ukk - Restaurangen/sal D


BILJETTER / MER INFORMATION


ULV firar 10-år tillsammans med gäster Hoven Droven.


Välkommen till Uplands Låtverkstads jubileumskonsert. ULV - ett storband med ungdomar som spelar folkmusik, firar tillsammans med folkrockbandet Hoven Droven. En festlig folkmusik- och danskväll utlovas!


Uplands Låtverkstad – ULV, började 2009 och blev en succé. De konstnärliga ledarna och lärarna Magnus ”Storis” Holmström och Tomas ”Limpan” Lindberg har i tio år arbetat med flera generationer med ungdomar där olika instrument har representerats och den uppländska folkmusiken stått i centrum. På jubileumskonserten deltar både nuvarande och tidigare medlemmar i bandet. Bakom projektet står Musik i Uppland, Uplands spelmansförbund och Eric Sahlström Institutet. ULV har, i region Uppsala, blivit en självklarhet för ungdomar som vill spela folkmusik tillsammans.
Gäster på denna festkväll är en av Sveriges främsta folkrockband Hoven Droven. De kombinerar folkmusik med modern rock och säregen spelmansrock. Bandet bildades för 30 år sedan och består av Kjell-Erik Eriksson, fiol, Bo Lindberg, gitarr, Jens Comén, saxofoner, Björn Höglund, trummor, Pedro Blom, bas.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-28 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Vaksala torg 1


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

105


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!
Hitta oss på Facebook