Menu

INSTÄLLT: Jazzhörnan Mattias Risbergs Mining

Uppsala

Ukk - Restaurangen/sal D
fredag, 20 mars 2020 kl:20:00

INSTÄLLT: Jazzhörnan: Mattias Risbergs Mining 20/3


Jazzhörnan med Mattias Risbergs Mining som skulle ha ägt rum fredag 20/3 ställs in mot bakgrund av den senaste veckans utveckling.


Återköp
Återköp sker automatiskt till kortet som användes vid köptillfället. I nuläget ber vi om er förståelse för att det som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.


___________________________________________________________________________________________


”Mining” är det nya stjärntäta bandet som stigit upp ur underjorden för att bryta ny musik. De har charmat jazzvärlden med sina intrikata kompositioner, svindlande improvisationer och spontana infall. Receptet är deras eget unika men vi anar ingredienser från bland andra Mingus, Zappa, Stravinskij, Genesis, Kate Bush, John Coltrane, King Crimson, Miles Davis, Messiaen, Magma.


Texterna behandlar den ständiga gruvdrift som pågår, inom oss och utom oss: jakten efter en hög karat. Bandledaren Mattias Risberg står för alla texter och kompositioner men varje medlem ges stort utrymme.


Program:
18.00 Dörrar öppnas/ restaurangen öppnar
20.00 Konsert 45 min + paus ca 15 min + konsert 45 min
ca 22.00-23.00 jamsession

Datum / Tid

fredag, 20 mars 2020 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Ukk - Restaurangen/sal D

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

80kr - 160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad