Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

INSTÄLLT: Klassisk AW: Duo TÖ

Ukk - Restaurangen/sal DDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klassisk AW: Duo TÖ som skulle ägt rum 16 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster).
Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 16 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.


___________________________________________________________________________________________


Duo TÖ är cellisten Torun Sæter Stavseng, Norge, och pianisten Anna Christensson, Sverige. De har snabbt etablerat sig som en djärv och dynamisk duo, vars mål är ett levande och ärligt musikanteri med bibehållen konstnärlig integritet. De brinner för att fördjupa och förnya repertoaren för sin besättning, både genom att utforska verk som oförtjänt fallit i glömska men även genom att samarbeta med några av de mest intressanta kompositörerna i sin generation. Sedan 2008 har de framträtt som duo föresträdesvis i Norge, Sverige och Storbritannien.


…"Cellist Torun Stavseng and pianist Anna Christensson pounced on Britten's Sonata for Cello and Piano with a boldly forceful interpretation that left me wishing for a seatbelt."... Lucy Armstrong och Bachtrack, 16 april 2012


Program
Leoš Janá?ek: Pohádka (En saga)


Gregor Ridell: 'Doe-eyed, Clean-cut'


Felix Mendelssohn: Sonat för cello och piano i D-dur op 58
- Allegro assai vivace
- Allegretto scherzando in B minor
- Adagio in G major
- Molto allegro e vivace

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-16 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: