Menu

LIVESTREAMAS: Jazzhörnan - Viktoria Tolstoy

Uppsala

Ukk - Restaurangen/sal D
fredag, 24 april 2020 kl:20:00

Kristallklar, dynamisk, vibrerande, jordnära och inte alltid helt tam är Viktoria Tolstoy den kanske mest briljanta av alla skandinaviska vokalister. När hon sjunger är det inte enbart en sång hon tolkar – Viktoria skapar nytt, gestaltar och gör den till sin egen.


I vår firar Viktoria Tolstoy lanseringen av hennes nya skiva ”Stations” (ATC/Naxos) som handlar om att resa, både i sinnet och fysiskt.
Temat ”On the road ”, tolkar med olika texter det liv man lever som turnerande artist.
Bland annat med musik av Bonnie Raitt, Nancy Wilson, Billy Joel, och Shirley Horn, samt nyskrivet material av Ida Sand och Joel Lyssarides.


Det blir en markant ”bluesfeeling” med jazzdrama som kryddas med funk och gripande vackra ballader.
Musik som är som livet, både det svarta och ljusa.


1994 släppte Viktoria vid 20 års ålder sin första skiva och slog ned som en bomb i Stockholms jazzliv. Två år senare släppte hon albumet För Älskad och blev över en natt Sveriges stora popsensation.
Senare inledde hon ett samarbete med Esbjörn Svensson, som producerade och skrev musiken till hennes album White Russian, det första skandinaviska album som gavs ut på legendariska Blue Note. Viktoria har sedan dess etablerat sig internationellt som en av de främsta rösterna i dagens jazz.


__________________________________________________________________________


Jazzhörnan: Viktoria Tolstoy som skulle ägt rum 24 april ställs in för publik mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.
Konserten kommer istället livestreamas, mer information kommer längre fram via www.facebook.com/UppsalaKonsertKongress


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster). Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att uppge den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på telefon 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 24 maj för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och kan endast nås via telefon eller mejl. Telefontid måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du kontaktar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Vi ber om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Datum / Tid

fredag, 24 april 2020 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Ukk - Restaurangen/sal D

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

80kr - 160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad