Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

INSTÄLLT: Klassisk AW: Duo Winiarski/Carron

Ukk - Restaurangen/sal DDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klassisk AW: Duo Winiarski/Carron som skulle ägt rum 14 maj ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster).
Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 14 juni för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.


__________________________________________________________________________________


Kristina Winiarski och Pontus Carron började spela tillsammans 2015 under sin studietid vid kammarmusikutbildningen på Edsbergs Slott/Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan dess har de framfört en mängd konserter i såväl Sverige som utomlands.


Duon vann andra pris i Swedish International Duo Competition 2017 och 2019 kammade de hem första pris i kammarmusiktävlingen Ung och Lovande, med en fin motivering från juryn:


”Med stark gemensam gestaltning skapas en förtätad och känslofylld atmosfär i rummet. Genom moget och modigt samspel fångas lyssnaren.”


Kristina Winiarski, cello (f. 1994) debuterade som solist vid 16 års ålder när hon spelade Tjajkovskijs Rokokovariationer med National Symphony Orchestra på Kennedy Center of Performing Arts i Washington DC, USA. Efter det har hon framträtt som solist med bland annat Maryland Philharmonic, Stuttgart Kammerorchester, St. Petersburg State Symphony och Zagrebs Filharmoni. Våren 2019 tog Kristina sitt solistdiplom på Musikhögskolan i Malmö för professor Torleif Thedéen.


Pontus Carron, piano (f. 1993) har studerat på masterprogrammet vid Kungliga Musikhögskolan/Edsberg i Stockholm. Studier som han avslutade med en diplomkonsert i Gru?newaldsalen på Konserthuset i Stockholm 2018. Pontus har fått en rad priser i internationella pianotävlingar såsom ”Citta di San Doná di Piave Piano Competition” och Stockholm International Music Competition.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-14 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: