Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

INSTÄLLT: Musikalhörnan - Tema: West End

Ukk - Restaurangen/sal DDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Musikalhörnan – Tema: West End som skulle ha ägt rum 29/5 ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Vi arbetar tillsammans med de medverkande för att hitta ett nytt datum och återkommer med information så fort detta är klart.


Återköp
Återköp av biljetter och kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna på internet. Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 29/6 för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Observera att biljettkassan för närvarande är stängd för besök och endast nås via telefon och mail. Biljettkassans telefontid är måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


________________________________________________________________________________________


Välkommen till UKK:s nya satsning Musikalhörnan. Samtal, videoklipp och berättelser från världens musikalscener varvas med sång, dans och spännande gäster. Kända och mindre kända – men alla med musikalens ädla konst som gemensam nämnare. I händelsernas centrum står regissören, konnässören och landets mesta showmakare – Hans Marklund!


Hans, berätta nu! Musikalhörnan – vad kan vi förvänta oss?


Varje kväll i Musikalhörnan kommer att bli speciell och ha ett tema beroende på vilken känd gäst vi har med oss. Jag älskar musikaler och undervisar t.o.m i Musikalhistoria så jag kan verkligen berätta för publiken så man får med sig historierna runt sångerna och handlingen och personliga erfarenheter. Det kommer att bli spännande med de övriga deltagarna som kommer att få sjunga en sång var tillsammans med vårt husband på plats. Jag tror många kommer att tappa hakan över hur mycket talang det finns hos dagens svenska musikalartister. Det blir gåshud, skratt och applåder och känslan av att man var där när just det där fantastiska hände.


Kvällens gäst: Släpps inom kort
Musikalhörnans husband består av Kapellmästare Johan Mörk samt Tobias Johansson
Anton Forsberg och Jonathan Lindh.


Program:
18.00 Dörrarna öppnas – konsertbuffé serveras


19.00 Hans Marklund inleder och berättar om kvällens tema med roliga videoklipp omgivna av intressanta historier ur svensk musikalhistoria, tätt sammanflätad med Hans egen karriär.


Cirka 19.20 Kvällens gäst välkomnas upp på scenen och i ett uppsluppet samtal med Hans Marklund.


Cirka 19.50 Paus – Konsertbuffé gäster har möjlighet att ta kaffe och kaka


Cirka 20.10 Husbandet under kapellmästare Johan Mörk tar över rodret och ger oss en bukett av handplockade musikalartister som framför varsin låt på kvällens tema.


Cirka 21.00 Kvällen avslutas.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-29 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: