Menu

INSTÄLLT: Hazelius Hedin

Uppsala

Ukk - Restaurangen
fredag, 15 maj 2020 kl:19:00

Hazelius Hedin som skulle ägt rum 15 maj ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster). Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 15 juni för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Telefontid måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du kontaktar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.


__________________________________________________________________________________________


Här förenas två av Sveriges mest etablerade folkmusiker i en komplett och färgstark duo. Med bländade musikalitet, vacker flerstämd sång och tufft driv framförs svensk folkmusik, danslåtar och visor, på ett sätt som lever kvar hos publiken länge efter konserten. De har skördat stora framgångar både på den svenska och internationella folkmusikscenen och gästat allt ifrån små, intima folkmusikklubbar till stora festivaler och konserthus.


På sitt senaste album Jorland, som nominerats till årets folkmusik-Grammis 2019, bjuds lyssnaren på inte bara en samling ljuvliga danslåtar, polskor, som slingrat sig fram genom århundraden ända in i vår tid, men också en handfull nykomponerade låtar som för första gången ser dagens ljus. Allt framfört med den magi och det virtuosa samspel som kännetecknar Hazelius Hedin.

Datum / Tid

fredag, 15 maj 2020 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Ukk - Restaurangen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

135kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad