Menu

INSTÄLLT: Klassisk sillunch på UKK 2020

Uppsala

Ukk - Restaurangen
torsdag, 30 april 2020 kl:11:45

Klassisk sillunch som skulle ägt rum 30 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
För de kunder som köpt sina biljetter via webben sker återköp automatiskt till kortet som användes vid köptillfället. Övriga köpare kontaktas så snart som möjligt av biljettkassan för genomförandet av återköp.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar från genomförande kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.


__________________________________________________________________________________________


Det generösa sillbordet fylls med många sorters sill och alla de klassiska tillbehören, men här dukas också fram sallader och kallskuret. Långa långbord, läckra läckerheter och våriga vårsånger gör sista april till festlig fest på UKK.


Biljetter köps här på hemsidan eller via vår biljettkassan på tel. 018-727 90 00. Vi kommer att bordsplacera dig, så ange om du vill sitta med annat sällskap. Detta gör du genom att skriva in detta under "Övrig kommentar" i köpflödet.


Varmt välkomna!

Datum / Tid

torsdag, 30 april 2020 kl: 11:45

Plats

Uppsala, Ukk - Restaurangen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175kr - 370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad