kl: 19:00

Ett ljus i mörkret - INSTÄLLT

Ukk - Sal B - Sittande OnumreratDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ett ljus i mörkret symboliserar för oss i Barncancerfonden Mellansverige hopp och gemenskap. Barncancerfonden Mellansverige är en ideell förening som stöttar barn och familjer under och efter sjukdomstiden genom att anordna forum och olika aktiviteter.


En cancerresa kantas många gånger av både glädje och sorg. För många kan livet kännas tungt och hopplöst inte bara under utan även efter cancern, det är just under dessa perioder vi vill finnas där och sätta guldkant på tillvaron.


Den 15 februari är det den internationella barncancerdagen. Dagen är till för att lyfta fram de barn och familjer som kämpar och har kämpat mot cancer. Vi i föreningen vill uppmärksamma detta och synliggöra vår verksamhet och vad vi gör med våra insamlade medel. Detta gör vi genom att skapa en magisk kväll som varvas med musik och möten tillsammans med några av våra drabbade medlemmar.


Kvällen innehåller både hopp och glädje, ingen lämnas oberörd. Ni kommer att möta fantastiska människor som alla har en egen historia att berätta.


Artister:
Chasmin Marques - en artist som stod på scen för första gången när hon var fem år gammal. Hon har sjungit med storband, på festivaler, turnerat runt om Sverige samt medverkat i tv4:s upplaga av Idol. Hon sjunger gärna soul och blues men gör också annan typ av musik.


Tomas Björklund – sångare och multiintrumentalist som skriver låtar som både svänger och berör. Robin Englund – gitarrist som smidigt rör sig mellan genrerna med både känsla och virtuositet. Tillsammans utgör de en del av bandet Stationsorkestern.


Ida Long - en sångerska, dansare och artist som gör emotionell och dramatisk indiepop. Tillsammans med Anna Jonshult på cello och Sverker Magnusson på piano spelar de akustisk musik.


Stiko Per Larsson - en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Under 2018 deltog han i Melodifestivalen med låten ”Titta vi flyger”. Med brinnande intresse för insamling har han genom sina vandringsturneér i Sverige samlat in stora summor pengar till bland annat Barncancerfonden.


Hemsida: www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/mellansverige/

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Vaksala torg 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Iselin Har Tidigare Lånat Ut Sin Röst Till Bland Annat Seeb Och Alan Walker - Nu Släpper Hon Ny Singel
PRESS
15 feb
kl: 13:50

Iselin Har Tidigare Lånat Ut Sin Röst Till Bland Annat Seeb Och Alan Walker - Nu Släpper Hon Ny Singel

Iselin har tidigare släppt två singlar Bathtub som hon skrev tillsammans med Fatmax Gsus (Max Grahn) från Wolfcousins (som även producerade) och Lost, skriven tillsammans med producentduon MADFUN (Madeleine Eliasson & Fanny Hultman). Den 15 februari släpps nya singeln Anyone Out There som kom till i Stockholm förra vintern en dag när det rådde snökaos i hela landet. Gatorna var tomma...

Hitta oss på Facebook