Menu

Jecko och Jessie - Ett skratt för livet

Uppsala

Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat
lördag, 27 april 2019 kl:13:00

Jecko och Jessie är tillbaka med en helt ny föreställning och som vanligt sker allt i ett rasande tempo med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar. Att få skratta och le är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i showen Ett skratt för livet. På ett roligt sätt visar Jecko och Jessie oss på enkelheten i livet och uppmanar till en mer lättsam inställning till nuet.


Skådespelarna och nycirkusartisterna Karin Odermatt och Jocke Assarsson har jobbat med underhållning och kultur för barn och vuxna i över 20 års tid. Hösten 2017 deltog de i Jill Johnsons kritikerrosade föreställning That’s life och lyfte showen med luftakrobatik, flygningar och illusioner av olika slag.


För den yngre publiken är de kanske främst kända som Jecko & Jessie. I SVT:s Barnkanalen har de sedan 2012 synts i program som Mysteriet, Sommarlov och i det egna succéprogrammet Så gör man inte. De senaste åren har de också varit flitiga på att resa runt i hela landet med sina hyllade live-föreställningar. Vet du inte vilka figurerna är, fråga närmsta barn.

Datum / Tid

lördag, 27 april 2019 kl: 13:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

135kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad