kl: 19:00

Aubrey Logan

Ukk - Sal B - Sittande OnumreratDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Your mom’s favorite songs” heter den rykande färska skiva som sångerskan och trombonisten Aubrey Logan precis släppt. Som namnet antyder handlar det om gamla godingar, som A Natural Woman och I Feel the Earth Move, och andra låtar som blivit klassiker i soul- och jazzvärlden. Men när Aubrey Logan tar sig an en låt, hur klassisk den än är, så tillför hon någonting helt nytt. En tidlöshet som känns krispigt fräsch, en kaxighet som är otroligt avväpnande och – förstås – en lekfull, fri och gränslös musikalitet.


Hon har vunnit Montreux Jazz Festival Competition 2009, studerat på Berklee College of Music och kallats ”too jazzy” av Simon Cowell i tv-programmet American Idol, vilket en prisbelönt jazzmusiker naturligtvis tar som en komplimang! Med andra ord: Aubrey Logan går sin egen väg och har hittat sin egen lyxiga ”sweet spot” i gränslandet mellan jazz, soul, swing och pop.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Vaksala torg 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook