Menu

INSTÄLLT: Linus Hasselberg och Olof Grind

Uppsala

Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat
onsdag, 15 april 2020 kl:18:00

Konserten och utställningen med Linus Hasselberg och Olof Grind som skulle ha ägt rum 15/4 ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Konserten kommer istället att arrangeras under Kulturnatten den 12 september, då med fritt inträde. Mer information om Kulturnatten skickas ut längre fram.


Återköp
Återköp av biljetter och kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna på internet. Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Observera att biljettkassan för närvarande är stängd för besök och endast nås via telefon och mail. Biljettkassans telefontid är måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar betydligt längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


__________________________________________________________________________________________


Linus Hasselberg:
Lyssnare över hela landet har tagit hans texter till sina hjärtan! Efter sin första spelning i Lena Endres vardagsrum sålde han ett halvår senare ut Södra Teaterns stora scen och nu kommer han till UKK!


I bagaget finns nu debutskivan Granada, Granada, släppt 2018 på ICEA, tillsammans med en fotobok utformad av fotografen Olof Grind.På Granada, Granada ger Linus oss känslan av att han reciterar sin dagbok med självutlämnande texter. Texter som handlar om uppbrottet från Sverige, tiden i Spanien och kärleken till livet och ensamheten. Debutskivan är ett självbiografiskt konstverk där poesi möter musik och film.


Under våren 2020 släpper Linus sitt andra album och åker ut på turné med stopp i Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg och Örebro.


Efter mer år som turnerande musiker med artister som Petter, Plasí, Jens Hult, Partiet, Brothers Among Wera mfl står nu Linus stark på egen hand som soloartist.Tillsammans med sin bror Hannes Hasselberg har han även hunnit med att producera en mängd artisters musik i studiokollektivet Röda Paradise. Här märks bland annat Melissa Horn, E.A Lundquist, The Bland, Monica Mac, Jens Hult och Nicky William för att nämna några.


Olof Grind:
"Olof Grind är en autodidakt fotograf och visuell konstnär, uppvuxen vid en sjö utanför Falun i Dalarna. Hans kreationer utgår från en analog teknik, där både rörlig bild, stillbild och live-visuals skapas genom en klassisk skola av analogt experimenterande. Dubbelexponeringar på experimentell film, filmning med super 8 och psykedeliska overhead-projektioner skapade i realtid med vätskor och oljor är verktygen har använder för att bygga upp sitt drömska universum. Som queer nittiotalist söker han i sitt skapande att bryta loss från cementerande normer för att skildra det oerhörda, orörda och genuina som finns i och omkring oss."

Datum / Tid

onsdag, 15 april 2020 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

135kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad