kl: 14:00

INSTÄLLT: Kajan flyger

Ukk - Sal B - Sittande OnumreratDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kajan flyger som skulle ägt rum 17 maj ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via webben (ukk.se eller Tickster).
Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 17 juni för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande är stängd och nås endast via telefon och mail. Telefontid måndag-fredag 10.00-15.00
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.
____________________________________________________________________________________


Kajan Flyger är en improvisationsföreställning från 7 år. En dansare och tre jazzmusiker möts på scenen. De har förberett några låtar och en lek med lappar där du som publik får vara med och bestämma, men utöver det är allt improviserat. I Kajan flyger blandas
ord, musik och rörelser i en lek som aldrig blir den andra lik!


Medverkar gör Linnéa Sundling (dans), Lisa Grotherus (klarinett, sång), Julia Strzalek (saxofon), Tove Brandt (kontrabas) och Konrad Agnas (trummor).


Kajan flyger är en produktion av Johanssons Pelargoner och Dans.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-17 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: