Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

INSTÄLLT: Vår Jubileumskonsert Orkesterklasserna

Ukk - Sal B - Sittande OnumreratDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konserterna med Orkesterklasserna som skulle ha ägt rum 1 juni 18.00 och 20.00 kommer att genomföras utan publik mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter och kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna på internet. Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Observera att biljettkassan för närvarande är stängd för besök och endast nås via telefon och mail. Biljettkassans telefontid är måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.
På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.


_____________________________________________________________________________________


Uppsala Orkesterklasser firar 25 år!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-06-01 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: