Menu

Skapa Dans

Uppsala

Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat
lördag, 21 mars 2020 kl:15:00

Skapa Dans som skulle ägt rum 21 mars kl 15.00 kommer genomföras UTAN publik mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19.


Återköp
För de kunder som köpt sina biljetter via webben sker återköp automatiskt till kortet som användes vid köptillfället. Övriga köpare kontaktas så snart som möjligt av biljettkassan för genomförandet av återköp.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar från genomförande kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning. Du får tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


Har du frågor? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.


___________________________________________________________________________________________


Unga koreografer i åldern 14-22 år från Uppsala län och Västmanlands län sätter sina verk på scen och tävlar om en plats i riksfinalen av Skapa Dans. Tävlingsbidragen bedöms av en jury med framstående danspersonligheter som i år består av Minna Krook, Alexandr ”Sashdilla” Antochvili och Anna-Karin Fredriksson. Ev. tillägg: Evenemangets mellanakter utgår tyvärr men tävlingsdelen genomförs som planerat. Varmt välkomna!

Datum / Tid

lördag, 21 mars 2020 kl: 15:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

40

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad