Menu

A la Maud – Bubblor & bakälskelser

Uppsala

Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat
torsdag, 15 april 2021 kl:18:00

A la Maud – Bubblor & bakälskelser 13 november 2020 flyttas till 15 april 2021


Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer A la Maud – Bubblor & bakälskelser att flyttas. Nytt datum är 15 april 2021. Samma evenemangstid.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 9 december 2020 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här


För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.


Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.
_________________________
Inför talkshowen A la Maud har Maud Karlsson låtit gjuta av sin mest laddade kroppsdel – rumpan – och skapat den ätbara bakälskelsen. I kvällens show lanseras den nya bakelsen och publiken får vara de allra första att smaka den splitternya kreationen. Den sjungande stråkkvartetten Stråf gästar som husband och showen bjuder på kroppar och förälskelser.


Talkshowen A la Maud presenteras två gånger per år och är Uppsalas plattform för konst, dans, musik, design, mode och samhällsfrågor. Showen utgår från ett givet tema och Maud Karlsson som är konstnärligt ansvarig och programledare bjuder in de medverkande och associerar fritt till temat. A la Maud är ett samarbete mellan MaudsArt och Uppsala Konsert & Kongress och stöds av Uppsala kommun kulturnämnden.
Välkomna!


Gäster:
Stråf – den sjungande stråkkvartetten från Göteborg: Åsa Johansson, Sanna Källman, Tobias Edvardsson och Francis Shaugnessy
Malmöbaserade Kroppsklubben – Jilda Hallin, Lisa Nilsson och Elise Brewer
Den brittisk-svenske konstnären Stuart Mayes
Barnmorskan från Borlänge Katarina Svensson Flood som larmade om unga och våldssex
Den unge Uppsalabakaren Love Frick Seg

Datum / Tid

torsdag, 15 april 2021 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 135

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad