Menu

Teckningsworkshop med Owe Gustafson

Uppsala

Ukk - Sal C
tisdag, 19 februari 2019 kl:14:00

Owe är en svensk allkonstnär med över 40 års erfarenhet som författare, konstnär, illustratör och tecknare. Owe har ett väldigt tydligt och träffsäkert bildspråk med minimalistiska detaljer, en stil som är igenkänningsbar för generationer. Owe är mest känd för sina ikoniska bilder till det kultförklarade barnprogrammet Fem myror är fler än fyra elefanter som har en självklar plats i Sveriges kulturella historia och i det svenska folkets hjärtan.


Elena Wolay är en av UKK:s husockupanter och ligger bakom livescenen, fanzinet, festivalen och barnteatergruppen Jazz Är Farligt. Hon är en kreativ kraft i Sveriges alternativa musik- och klubbscen. Alltid med den fria musiken och den radikala konsten i centrum.


* Husockupant = person utan formell besittningsrätt för en byggnad, bosätter sig i den eller använder den varaktigt. I juridiken kallas detta ibland för "besittningsrubbning" eller "olaga intrång". På UKK betyder det att en noga utvald kreatör konceptualiserar och skapar tillsammans med UKK och inspireras av rummens möjligheter. Ett spännande, helt lagligt, intrång av kreativitet och utveckling.

Datum / Tid

tisdag, 19 februari 2019 kl: 14:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal C

Karta (Google)

Typ

Workshop

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad