Menu

Inställt: Lekisjazz

Uppsala

Ukk - Sal C
lördag, 29 januari 2022 kl:10:00

Lekisjazz lördag 29 januari 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.


Kontakta UKK senast 10 februari på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.


Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella öppettider här www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
_____________________________________________________


För dom allra yngsta jazzälskarna inleds dagen med Lekisjazz. Med en dresscode som vittnar om vår förkärlek till tidig New Orleans-jazz, en stor grön krokodil på gitarr och en repertoar med svängiga jazzlåtar lämnar de sällan publiken oberörd, vare sig barn eller deras föräldrar.


Lekisjazz består av Elin Trogen och Karin Fredriksson. Live spelar de med musikerna i Krokodilorkestern. För Elin och Karin är jazz inte någon vuxen, svår och obegriplig genre. Man måste inte ha pluggat musikteori, röka pipa och klia sig i skägget för att tycka om jazz. Lekisjazzpubliken har varken pipa eller skägg, de är nämligen oftast mellan 1-7 år. Kom in i Lekisjazzvärlden och få en guidad tur i ett hemligt skafferi, möt ett tåg av demonstrerande insekter och säg hej till festande krokodiler, busiga möss, elefanter med skoproblem och kvällströtta spöken. Om jazz för barn verkligen funkar? You bet!


Detta evenemang har separata biljetter och ingår ej i festivalpasset för Vinterjazzen 2022

Datum / Tid

lördag, 29 januari 2022 kl: 10:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal C

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

80kr - 135

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad