Menu

10cc

Uppsala

Ukk - Stora Salen
tisdag, 19 februari 2019 kl:19:30

Med över 30 miljoner sålda album, otaliga listettor och succélåtar som ”Donna”, ”I´m Not In Love” och ”Things We Do For Love” är det inte svårt att förstå att rockhjältarna från Manchester rankas som ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna. I början på nästa år beger sig hyllade 10cc ut på turné och förutom att besöka Stockholm, Malmö och Göteborg läggs nu även Uppsala till på turnéplanen.


Brittiska rockbandet 10cc – med sångaren och basisten Graham Gouldman i spetsen, har sedan glansdagarna på 70-talet lyckats med det omöjliga – att tillfredsställa både sina fans och kritiker i över 50 år. Med sin säregna ljudbild och musikaliska passion för teknisk skicklighet och komplexa uppbyggnader har 10cc sedan starten lyckats paketera sin musik i ett snyggt popfodral som både fängslar och fascinerar på samma gång. Med över 30 miljoner sålda album och otaliga listettor- och placeringar på radiostationer runt om i världen har britterna från Manchester letat sig in i de flesta hem. I februari besöker de Sverige och gör fyra konserter i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg – där alla utom nytillkomna Uppsala är utsålda.


Support: Sofie Bonde
Sofi Bonde är låtskrivaren och musikern som efter flera år i USA hittat tillbaka hem till Sverige. Aktuell med ny musik och med flera låtar i populära Netflix-serien “The Greenhouse Academy” öppnar Sofi Bonde upp för legendariska 10cc under deras Sverigestopp i vår. Missa inte!


10cc
2024-11-28 19:30:00
Malmö, Slagthusets Teater

Datum / Tid

tisdag, 19 februari 2019 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad