Menu

The Legends - 60s & 70s Comeback Special

Uppsala

Ukk - Stora Salen
fredag, 25 oktober 2019 kl:19:30

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre. Nu är förställningen tillbaka i Uppsala – men en ny show!


På samma scen - i samma show - ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison. I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England - en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!


Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel - i svenska TV4s ”Talang”.


Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet - är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst – med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Datum / Tid

fredag, 25 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad