Jesus Christ Superstar – In Concert

Ukk - Stora Salen



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jesus Christ Superstar är en genomkomponerad musikal av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice om de sista dramatiska dagarna i Jesus liv. En episk berättelse om kärlek, hopp och svek. Jesus Christ Superstar, som skildrar Jesus sista sju dagar i livet, har sedan premiären på Broadway 1971 belönats med en rad priser, satts upp i olika utföranden på både scener och vita duken över hela världen och setts av miljontals människor.


Hela verket kommer att sjungas på originalspråket engelska.


Medverkande


Jesus - Daniel Eriksson
Malmöartisten som gjort rollen som Jesus i både Danmark och Tyskland. En musikalartist som stått på scen i både Sverige och runt om i Europa.


Judas - Andreas Eldeen
Musikalartist och skådespelare som de senaste 10 åren synts flitigt på Malmö Operas musikaluppsättningar. Har gjort rollen som Judas otaliga gånger och spelade mot Ola Salo i Jesus Christ Superstar 2008 på Malmö Opera.


Pilatus - Glenn Edell
Denna uppsalabo har jobbat på alla musikalscener i Sverige och Finland. Liksom Andreas Eldeen var Glenn med i uppsättningen av Jesus Christ Superstar på Malmö Opera 2008. Han repeterar för tillfället i rollen som Motel i ”Spelman på taket” på Stockholms Stadsteater.


Kung Herodes – Göran Engman
Uppsala Stadsteaters folkkära skådespelare är exklusiv gäst på UKK! Göran tillhör teaterns fasta ensemble där han förutom medverkat i en lång rad pjäser är älskad av Uppsalapubliken för sina jul- och nyårsshower.


Maria Magdalena – Nina Pressing
Limhamns egna musikalstjärna som jobbat på Sveriges alla scener och Tyskland under många år. Sågs senast i rollen som Drottning Fastrada i musikalen Pippin på Malmö Opera och är nu åter aktuell på Nöjesteatern i Malmö med musikalen "Annie".


Kapellmästare - Anders Juhlin

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: