Menu

Pernilla Wahlgren har Hybris (16.00)

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 6 november 2021 kl:15:00

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades


Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.


Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.


__________________________________________________________________________________________


Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Pernilla Wahlgren har Hybris 17 januari 2021 15.30 och 19.30 flyttas. Nytt datum är 6 november 2021. Observera att tiden ändras från 15.30 till 16.00. Den senare föreställningen har samma tid d.v.s. 19.30.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 9 januari 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Vi har även begränsad telefontid under jul och nyår. Se aktuella öppettider här: www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/


För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.


Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.

Datum / Tid

lördag, 6 november 2021 kl: 15:00

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 565

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad