Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

FLYTTAD: Uppsala Blåsmusikfestival

Ukk - Stora Salen


BILJETTER / MER INFORMATION


Uppsala Blåsmusikfestival som skulle ägt rum 4 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19. Vi arbetar tillsammans med Uppsala Blåsarsymfoniker för att hitta ett nytt datum. Nytt datum meddelas senare.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 4 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Biljettkassans telefontid är måndag-fredag 10.00-15.00. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


Information
Så snart vi har ytterligare information så skickar vi nytt mejl och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.
På ukk.se/covid-19 hittar du svar på de vanligaste frågorna.


_____________________________________________________________________________________


Premiär för Uppsala Blåsmusikfestival! Dagen inleds med invigning och medverkan av Linnékvintetten och fylls sedan av konserter från de olika deltagande orkestrarna. På kvällen avslutas festivalen med en sprakande festivalkonsert med Uppsala Blåsarsymfoniker och Arméns Musikkår.


För första gången anordnas Uppsala Blåsmusikfestival – en festival som kommer att sjuda av blåsmusik, kreativa möten och spelglädje! Festivalen bjuder möjlighet att lyssna på blåsmusik i olika tappningar, från den lilla ensemblen till den fullstora orkestern. Under en hel dag kommer flera orkestrar från Uppsalas rika musikliv samlas tillsammans med några av de främsta ensemblerna i Mellansverige. Kom och inspireras av en smittande spelglädje från både amatörer och professionella musiker!


Uppsala Blåsarsymfoniker betraktas allmänt i musikkretsar som Sveriges främsta icke-professionella blåsorkester och är sedan 20 år en del av Uppsalas rika kulturliv. Orkestern består i dag av cirka 55 musiker med olika bakgrund. Man ger minst en egen konsert per termin i Uppsala, och anlitas inte sällan av kommunen eller andra arrangörer när det behövs någon som kan blåsa rent. Inte mindre än fyra gånger har UBS vunnit SM för blåsorkestrar, och har deltagit i både VM och EM för blåsmusik. I maj 2020 är det återigen dags för orkestern att representera Sverige vid EM, denna gång i Frankrike.


Arméns musikkår (AMK) är Försvarsmaktens största orkester med 53 heltidsanställda musiker. Kåren är en del av Livgardet i Stockholm. Totalt gör AMK över 200 framträdanden varje år. Huvuduppdraget är att förse statsceremonielet med musik, till exempel vaktparader vid Stockholms slott, statsbesök, audienser, kungliga högtider och regerings-ceremonier.
Arméns Musikkår är en av landets främsta orkestrar och det är en stor glädje att få hälsa den välkommen till Uppsala Blåsmusikfestival!


Schema för dagen:


Sal B
11:00-11:30 Invigning med Linnékvintetten
11.30-12.00 Hemvärnets Musikkår Uppsala
12.15-12.45 Gamla Uppsala Symphonic Band
13.00-13.30 Volvo i Eskilstuna Musikkår
13.45-14.15 Hemvärnets Musikkår Södertörn
14.30-15.00 Uppsala Blåsorkester
15.15-15.45 Hemvärnets Musikkår Gävleborg
16.00-16.30 Västerås Stadsmusikkår


Stora Salen: Avslutningskonsert
18.00-18.45 Uppsala Blåsarsymfoniker
Paus
19.05-20.00 Arméns Musikkår

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-04 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

0kr - 50


Kort länk hit: