Menu

INSTÄLLT: Pettson & Findus - Rävjakten 15.30

Uppsala

Ukk - Stora Salen
söndag, 26 april 2020 kl:15:30

Föreställningen Pettson & Findus – Rävjakten som skulle ha ägt rum den 26 april ställs in mot bakgrund av den senaste tidens utveckling kring coronavirus/covid-19. Observera att detta gäller båda föreställningarna, d.v.s. den som skulle ha ägt rum kl. 13.00 samt den som skulle ha ägt rum kl. 15.30.


Återköp
Återköp av biljetter och kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna på internet. Har du däremot köpt biljetterna i UKK:s biljettkassa ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt seför att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Observera att biljettkassan för närvarande är stängd för besök och endast nås via telefon och mail. Biljettkassans telefontid är måndag-fredag 10.00-15.00. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


På ukk.se/covid-19/hittar du svar på de vanligaste frågorna.
____________________________________________________________________________________


”Rävjakten” är kanske den mest älskade boken om gubben och katten. Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson och Findus och berättar att en räv varit hemma och tagit en höna för honom. Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar dem. Gustavsson säger att om han får syn på räven så ska han skjuta den.


Findus har en annan lösning. Hans förslag är att lura och skrämma räven istället. Med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så han aldrig mer vågar ta en höna.


55 minuter underhållning med såväl musik och dans som rävbesök, fyrverkeri och spökeri!


Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna. En föreställning att roas av tillsammans!


Manus, musik, scenografi och regi: Ingemar Bernthsson


Restaurangen serverar pannkaksbuffé 11.00-15.30.

Datum / Tid

söndag, 26 april 2020 kl: 15:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad