Menu

Inställt: Yiorgos Fakanas & G.Govan Music Project

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 10 oktober 2020 kl:19:30

Konserten med Yiorgos Fakanas & Guthrie Govan Music Project 10 oktober ställs in.


Återköp
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.seeller tickster med kort eller swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss för att ange den information som behövs för att göra ett återköp.


Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 8 oktober för hjälp med återköp.
Observera att biljettkassan för närvarande har begränsade öppettider. Se aktuella öppettider för telefon på www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/


För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mailar oss.


Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.
I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar kan ta något längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.


Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


Uppsala Internationella Gitarrfestival hälsar
Bästa festivalbesökare!
Dessvärre måste vi på Uppsala Internationella Gitarrfestival informera er att Yiorgos Fakanas & Guthrie Govan Music Project måste ställas in. Musikerna såg fram emot att spela i Uppsala för er – de svenska fansen, men tyvärr är hela turnén är inställd.


Vi livesänder hela festivalen
Vi hoppas att ni vill delta på andra konserter på årets festival. Alla konserter kommer att sändas live. Digitala pass och biljetter till livesändningar släpps på onsdag 30/9.


Läs mer här: www.uppsalagitarrfestival.se


/Klaus Pontvik, Festivalchef
På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.
_______________________________________________________________________________
Guthrie Govan har kallats gitarristernas gitarrist. När han klev in på den internationella musikscenen med soloalbumet Erotic Cakes riktades omvärldens ögon omedelbart mot den välartikulerade britten med sin närmast obegränsade spelförmåga.


Han hänförde publiken på Uppsala Internationella Gitarrfestival 2012, då med sitt band Aristocrats. Nu är han tillbaka, den här gången tillsammans med extremvirtuose basisten Yiorgos Fakanas, lyhörde keyboardisten Dimitris Sevdalis och den suveräne trumslagaren Menios Pasialis. Tillsammans är de en sensation!


Yiorgos Fakanas är Greklands mest hyllade basist. Han har dessutom skapat musik till sceniska föreställningar och filmer och har gett ut en lång rad kritikerrosade album, både i eget namn och tillsammans med andra. Han har samarbetat med internationella namn som Dave Weckl, Mike Stern, Frank Gambale, Dennis Chambers, Anthony Jackson och många, många fler. Han är också en efterfrågad pedagog och har skrivit inte mindre än 18 böcker om basspel och musikteori. Under de senaste åren har han spelat för utsålda hus, bland annat på Cotton Club i Tokyo, Art Center i Seoul och anrika 55 Bar i New York.


Konserten säljs både separat och som paket tillsammans med biljett till Clinic med Guthrie Govan Music Project som äger rum 10 okt kl 18.00.
Dörrar öppnas till Clinic ca 30 min innan starttid. Längd ca 60 min.
Paketet säljs endast via UKK:s biljettkassa 018 727 90 00.

Datum / Tid

lördag, 10 oktober 2020 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad