Menu

Inställt: Sweet - Greatest hits tour

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 10 september 2022 kl:19:30

Sweet – Greatest hits tour Lördag 10 september 2022 ställs in mot bakgrund av fortsatta restriktioner kring coronavirus/covid-19.
Återköp:
Återköp av biljetter kommer att ske automatiskt för dig som köpt biljetterna via ukk.se eller Tickster med kort eller Swish. Har du däremot köpt biljetterna på plats via UKK:s biljettkassa, via internetbank eller faktura ber vi dig vänligen att ta kontakt med oss inom 30 dagar för att ange den information som behövs för att göra ett återköp. Detta gäller även dig som köpt biljetterna för mer än ett år sedan, bytt bankuppgifter, swishnummer eller betalat hela eller en del av ditt köp med presentkort.
Kontakta UKK senast 14 februari på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se för hjälp med återköp. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt köpvillkoren.
Se biljettkassans aktuella öppettider här https://www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer när du mejlar oss.
Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. I nuläget ber vi om er förståelse för att återköp som normalt tar 3-5 bankdagar tar längre tid. Vi eftersträvar att tillsammans med vår biljettpartner Tickster sköta återbetalningar skyndsamt och hanterar evenemangen i datumordning.
Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
Arrangören Besterman AB hälsar:
Bäste kund!
På grund av de restriktioner som nu råder för arrangemang under covidpandemin tvingas vi ställa in showen med SWEET som du har biljetter till. Det är såklart oerhört tråkigt för oss och dig men tillsammans med vår partner i England har vi kommit fram till att detta är den enda lösningen.

I början av 1970-talet slog Sweets glammiga rock igenom med dunder och brak med hjälp av ett pärlband av stora hits som bland annat: ”Funny funny”, ”CoCo” och ”Poppa Joe” som gav bandet deras första listplaceringar men det var med låtar som ”Blockbuster”, ”Teenage rampage”, ”The six teens”, ”Turn it down” och sjävklart ”Ballroom blitz” som britterna tog sig in bland de allra största banden.
Sweet har en låtskatt med 70-tals hits i ryggsäcken som saknar motstycke och självklart får fansen höra dessa på Sweet – Greatest Hits Tour.
Originalsättningen av Sweet lades ner när sångaren Brian Connolly slutade 1979. Det var i många år tal om en återförening, men det blev aldrig av innan Connolly 1997 gick ur tiden. I dag är det den enda levande originalmedlemmen gitarristen Andy Scott som turnéerar med Sweet över hela Europa och bandet har bl.a gjort stor succé på Sweden Rock.
Gruppen har fram till idag sålt mer än 55 miljoner skivor och är ett av de absolut största banden från 1970 talet.
Åldersgräns 13 år, oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Datum / Tid

lördag, 10 september 2022 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 655

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad