kl: 16:00

Barnkammarboken med Nassim

Uppsala Konsert & Kongress Sal BDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En fartfylld föreställning med det allra bästa från Barnkammarboken!

De omåttligt populära Barnkammarböckerna är en outtömlig skatt av sagor, illustrationer, karaktärer, dikter, sånger och ramsor. När Nassim Al Fakir tar med sig Barnkammarboken upp på scenen blir det extra allt och jättemycket skoj! Nassim och hans fyra musikaliska följeslagare sjunger favoritmelodier om krokodiler, kakor och kramar, klassiker från Astrids Lindgrens underbara värld av visor och andra älskade låtar. Till detta bjuder Nassim också på egna berättelser och roliga historier från sin barndom. Och alla som vill får vara med och sjunga, dansa och göra rörelser!

Nassim Al Fakir är barnprogramledare, musiker, sångare och slagverkare. Han har en stor scenpersonlighet som utstrålar humor, lekfullhet och värme. När han mottog priset Alfons-Bokalen för sina föredömliga insatser inom barnkulturen löd motiveringen ”… för sina insatser för barn och barnkultur i Alfons Åbergs anda. Med värme, humor och vetgirighet väcker han intresset för musik och rytm hos barn från noll till nittionio!”
Passar extra bra för barn upp till 7 år. Och deras vuxna förstås!

Speltid:cirka 60 minuter
Paus: Nej

www.ukk.se

Arrangör: Amusement AB, Stockholm

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-05-01 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: