Menu

Al Pitcher - Nääämen its Al Pitcher

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal B
fredag, 5 december 2014 kl:19:30

“Nääämen it’s Al Pitcher – ny turne med en av landets mest hyllade komiker
Landets största internationella komiker åker i höst ut på Sverigeturne med “Nääämen it’s Al Pitcher. Det blir en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade. Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige och under fjolårets utsålda och hyllade turne skrev recensenterna att improvisationsförmågan är briljant (Västerbottens-Kuriren), föreställningen håller världsklass! (Värmlands Folkblad) och publiken krampar i skrattsalvor” (Smålands-Posten). Den 21 oktober är det premiär för “Nääämen it’s Al Pitcher på Rival i Stockholm, därefter följer en turne med stopp i över 15 städer.

Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.
– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Efter de utsålda och hyllade Fika tour” (2012) och Påtår tour” (2013) är det i höst dags för “Nääämen it’s Al Pitcher. Föreställningen har premiär den 21 oktober på Rival i Stockholm och besöker sedan under två månader 17 städer från Ystad i söder till Luleå i norr.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger Al Pitcher.

Pressröster om Påtår tour”

Al Pitchers humor håller världsklass!
Niclas Holmlund, Värmlands Folkblad

när trettio sekunder har gått har jag redan skrattat högt tre gånger
Martin Johansson, Östersunds-Posten

får folk att vrida sig av skratt.
Karin Kämsby, Ljusnan

publiken krampar i skrattsalvor och jag kapitulerar totalt
Janna Li Holmberg, Smålandsposten

Improvisationsförmågan är briljant
Nancy Bladfält, Västerbottens-Kuriren

Från att han äntrade scenen med sitt karaktäristiska tjeeeena till att han klev av skrattade publiken. Inte minst undertecknad som skrattade så tårarna rann.
Jonas Larsson, Skövde Nyheter

Sällan har en komiker visat upp en sådan naturlig förmåga att fånga publikens reaktioner
Henrik Svensson, Karlshamns Allehanda

en skrattfest av tårsprutande, hästgnäggande dimensioner
Emil Sandgren, Ystads Allehanda

Föreställningen framförs på engelska.

Speltid: 2 x 40 min plus paus

www.lifeline.se
www.ukk.se

Arrangör: Lifeline Entertainment

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 5 december 2014 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal B

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

215kr - 380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad