Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Marcin Dylla

Uppsala Konsert & Kongress Sal BDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Marcin Dylla. Polen
Marcin Dylla är ett fenomen på den klassiska gitarrscenen. Tidningen Washington Post hyllade honom som ”en av de mest talangfyllda gitarristerna på den här planeten”. Han har tagit hem närmare tjugotalet prestigeladdade förstapriser vid gitarrtävlingar över hela världen och hans live-dvd med musik av bland andra Giuliani, Rodrigo och Ponce nominerades till motsvarigheten till Grammy Award hans hemland Polen.
Dylla framträder regelmässigt på många av världens stora scener. Bara under de senaste åren har han gjort bejublade konserter i Carnegie Hall i New York, Konzerthaus Wien, Auditorio Nacional i Madrid och många andra berömda arenor.
Många fascineras av hans kombination av flödande virtuositet och inkännande musikalitet. Egenskaper som gjorde att han 2006 fick äran att uruppföra ett nyupptäckt stycke av Joaquín Rodrigo. Han valdes på särskild önskan av Rodrigos dotter Cecilia Rodrigo som gästade Gitarrfestivalen 2013.
Förutom ett stort antal konsertresor varje år är Marcin Dylla också professor i gitarrspel vid Musikaliska akademierna i både Kraków and Katowice.
I Uppsala ger han förutom konsert en masterclass.Längd: 2 X 45 min
Paus: Ja

Arrangör: Uppsala Internationella gitarrfestival

www.ukk.seEtt landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-11 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Marcin Dylla

Marcin Dylla, Junto al Generalife på Spotify

Guitar Recital: Dylla, Marcin - Rodrigo, J. / Tansman, A. / Maw, N. / Ponce, M.

Junto al Generalife

Marcin Dylla, Guitar Sonata: I. Allegro moderato på Spotify

Chitarra Giocosa

Guitar Sonata: I. Allegro moderato

Marcin Dylla, Variations on a Theme of Scriabin på Spotify

Guitar Recital: Dylla, Marcin - Rodrigo, J. / Tansman, A. / Maw, N. / Ponce, M.

Variations on a Theme of Scriabin