kl: 20:00

Jazzhörnan - Magnus Öström

Uppsala Konsert & Kongress Sal DDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Onumrerat stående. Sittplatser finns.

Före detta E.S.T-trumslagaren Magnus Öström är numera i sig en storhet på den europeiska jazzscenen. Hans band är ett av scenens mest utmärkande - en berusande blandning av jazz, post-rock, elektronika och svepande filmiska ljudlandskap.
Efter tre hyllade album med egna kvartetten är det lätt att inse hur central Öström var för E.S.T-soundet. Debutalbumet Thread Of Life blev Grammisnominerad och gav Öström det prestigefulla ECHO Jazz Award i kategorin Best International Drummer.
Vi är oerhört glada att en av de klarast lysande stjärnorna nu kommer till Jazzhörnan tillsammans med sitt band, som består av Magnus Öström (trummor), Andreas Hourdakis (gitarr), Thobias Gabrielson (bas) och Daniel Karlsson (klaviatur).


Speltid: fram till ca 21:30, därefter jam till ca 00:00

Paus: mellan programmets delar

Arrangör: Uppsala Jazz Club i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.seEtt landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-03-24 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Magnus Öström

Magnus Öström, Liberetto på Spotify

Liberetto

Liberetto

Magnus Öström, Afilia Mi på Spotify

Thread of Life

Afilia Mi

Magnus Öström, Party On the Planet på Spotify

Liberetto

Party On the Planet