Menu

Jazzhörnan - Magnus Öström

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal D
fredag, 24 mars 2017 kl:20:00

Onumrerat stående. Sittplatser finns.

Före detta E.S.T-trumslagaren Magnus Öström är numera i sig en storhet på den europeiska jazzscenen. Hans band är ett av scenens mest utmärkande - en berusande blandning av jazz, post-rock, elektronika och svepande filmiska ljudlandskap.
Efter tre hyllade album med egna kvartetten är det lätt att inse hur central Öström var för E.S.T-soundet. Debutalbumet Thread Of Life blev Grammisnominerad och gav Öström det prestigefulla ECHO Jazz Award i kategorin Best International Drummer.
Vi är oerhört glada att en av de klarast lysande stjärnorna nu kommer till Jazzhörnan tillsammans med sitt band, som består av Magnus Öström (trummor), Andreas Hourdakis (gitarr), Thobias Gabrielson (bas) och Daniel Karlsson (klaviatur).






Speltid: fram till ca 21:30, därefter jam till ca 00:00

Paus: mellan programmets delar

Arrangör: Uppsala Jazz Club i samarbete med Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.se



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 24 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal D

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad