Menu

UKK 10 år - Damn! vilken fest

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal D
lördag, 2 september 2017 kl:22:00

Damn! är soul/funk och afro beat-kollektivet från Skåne som kanske mest gjort sig kända som Timbuktus band under många år av turnérande. Men Damn! började som en latinofunk/jazz-klubb i Malmö/Lund med fokus på dansgolvet. Skivor blandades med liveinstrument, congas, blås, trummor och bas.

Damn! har kvällen till ära gjort gemensam sak med artisterna och musikerna Kristin Amparo, Shirin, Kanyi Mavi och Titiyo.
Kristin Amparo är artist och musiker i diverse olika projekt med rötter i alla världens hörn. Kristin Amparo och Damn! träffades förutsättningslöst i Gula Studion i Malmö och jammade fram 15 grunder till låtar på EN dag. Det var magi!.
Albumaktuella Shirin El-Hage kommer från Malmö och är signad av Cardiac Records.
Shirin och Damn! gjorde ett bejublat live-framträdande på årets Melodifestival, med förra årets vinnarlåt If I were sorry.
Kanyi Mavi är artist och emcee från Kapstaden, Sydafrika, rappar på engelska och xhosa. Släpper musik tillsammans med medlemmar ifrån Damn! över världen.

Titiyo är Sveriges souldrottning och behöver knappast någon närmare presentation. Titiyo och Damn! har ett långt förflutet i musiken, festivaler och klubbspelningar har varvats.

Åldersgräns: 18 år

Speltid: 21.00-22.30

Paus: Nej

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.se



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 2 september 2017 kl: 22:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal D

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad