Klassisk sillunch

Uppsala Konsert & Kongress Sal DDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klassisk sillunch
Vi hälsar dig välkommen till en klassisk sillunch! En mycket omtyckt Valborgstradition kommer tillbaka. Den årliga Sillunchen dukas upp i restaurangen på Uppsala Konsert & Kongress.

Lördag 30 april klockan 11.45-14.00 hälsar vi dig varmt välkommen till en klassisk sillunch på Uppsala Konsert & Kongress. Som traditionen bjuder dukar vi upp i restaurangen med allt som hör till en äkta sillunch – långbord, mat och dryck, sånganförare, vårsånger och underhållning.

Musik, tal och vårstämning
Anna-Karin Ako Oldeberg leder sillunchen och tillsammans med Anders Grosse Grotherus (bas och gitarr) och Anders Bromander (piano och dragspel) och Lisa Grotherus (klarinett och saxofon) anför hon bordsvisorna som alla sjunger med i och bjuder på ytterligare musikalisk underhållning.

Meny
På det generösa sillbordet hittar du många olika sorters sill med klassiska tillbehör. Varje år utökar köksmästaren sillunchen med en ny sorts sill. Vi dukar även upp en buffé sallader och kallskuret så du blir mätt även om du inte gillar sill.

Extra kul för barnen
Hela familjen är välkommen att ta del av vårstämningen. På barnens meny finns köttbullar med kokt potatis, gräddsås och lingon samt pannkaksbuffé med grädde, rårörda bär och sylt. Dessutom aktiviteter som fiskdamm, ansiktsmålning och pyssel.

Arrangör
Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Uppsala universitet och Uppsala kommun

Biljettpris
275 kronor, 9-14 år 155 kronor, 5-8 år 95 kronor, 0-4 år 25 kronor vid köp i UKK:s biljettkassa. Vid köp från andra ställen eller på ticketmaster.se tillkommer serviceavgift

Längd: 11.45-14.00

www.ukk.se

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-04-30 11:45


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: