Menu

Lena Philipsson - Jag är ingen älskling EXTRAFÖRESTÄLLNING

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
lördag, 5 november 2016 kl:16:00

EXTRAFÖRESTÄLLNING
Lena Philipssons nya show Jag är ingen älskling har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. Showen får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är det bästa hon har gjort. Expressen menar att hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig och ger 4 av 5 i betyg.

Jag är ingen älskling är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”.

Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller Jag är ingen älskling även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är uppriktigt på ett älskvärt sätt, Dagens Nyheter att albumet består av tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert.

Showen har regisserats av Emma Bucht (En man som heter Ove, Treater, Bröderna Luuk) och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

Pressröster om Lena Philipssons Jag är ingen älskling
Det bästa Lena Philipsson har gjort
/Aftonbladet, betyg 5 av 5

Hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig
/Expressen, betyg 4 av 5

SOM jag älskar denna kvinna. Smålands Madonna
/Nöjesguidens krönikör Frans Strandberg

Speltid: 1 timme och 40 minuter

Paus: Nej

www.ukk.se

Arrangör: Welcome Uppsala

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 5 november 2016 kl: 16:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

690kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad