Menu

En man som heter Owe Thörnqvist

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
tisdag, 11 oktober 2016 kl:19:00

Konserten med Owe Thörnqvist är inställd. Biljetter åerlöses senast 11/11 2016.

En man som heter Owe…
THÖRNQVIST, om det namnet nu råkar vara bekant. Om icke, så kanske du råkar känna till en och annan melodi av denne legendariske melodisnickare och ordkonstnär. Varm Korv Boogie är en av de mest kända låtarna, men Dagny, Svartbäckens Ros, Rumba i Engelska parken kommer inte långt efter…och Alptoppens Ros och Anna Kaffepanna och Loppan och….Listan av hans svenska melodiklassiker är oändlig.
Vid nu fyllda 87 friska vårar drar denne man, som heter Owe, tillsammans med sin eminenta orkester av glada spelemän åter ut på en sverigeturné. Och han kan inte bara skriva låtar, sjunga som en karl och spela munspel som en boogieman – han kan tala också. Berättelser och anekdoter från åren på vägarna och om livet i största allmänhet. Fortfarande lika rapp och vältajmad – en unik mix mellan musikalisk briljans och stand-up. En stor underhållare och artist av ett slag som inte tycks tillverkas längre.


Speltid:

Paus: Nej

www.ukk.se

Arrangör: RATC & Starmarck Evenemang

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

tisdag, 11 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad