Menu

Körberg & Dalle på turné

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
lördag, 4 mars 2017 kl:18:00

Det är andra gången som de bästa vännerna jobbar ihop. Första samarbetet, även det en scenshow, ägde rum redan 1989. Då var Peter Dalle en 33-årig skådespelare som precis startat med TV-serien Lorry. Tommy Körberg var 41 år och precis färdig med Chess i London. Allt sedan dess har man försökt hitta tid att göra en show ihop igen. Nu äntligen ska det ske!

– Det är eftertänksamt, knäppt, roligt och med mycket musik, hälsar Körberg och Dalle.

Det är en show i två akter där Tommy Körberg valt ut ochframför sina favoritlåtar från sin egen och andras låtskatt. Peter Dalle skriver manus och står på scen. Det blir en show i Körberg och Dalles hjältars anda med rappa texter, sketcher och sång. Missa inte denna unika föreställning!

På scen: Tommy Körberg och Peter Dalle samt orkester.


Rekommenderas från 12 år
Speltid: ca 2 tim, 30 min inkl paus

www.ukk.se

Arrangör: 2Entertain

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 4 mars 2017 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad