Menu

Etoile Ballet Gala / Tchaikovsky – Mozart – Bach

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
lördag, 13 maj 2017 kl:19:00

Föreställningen är inställd.

Den exklusiva galaföreställningen Etoile Ballet Gala - med balettstjärnor från hela världen. Njut av det nya vårprogrammet i den exklusiva galaföreställningen med världens balettstjärnor!

En fantastisk galaföreställning med världens balettstjärnor
I två år i rad har Etoile Ballet Gala framgångsrikt genomförts i Uppsala och andra städer runtom i Sverige. Föreställningen ger publiken en möjlighet att se delar, pas de deux, från de berömda klassiska och moderna baletterna och glädjas av den oförglömliga föreställningen med världens bästa balettdansare, praktfulla dräkter och underbar musik. Den 13 maj 2017 i Uppsala introducerar Etoile Ballet Gala sitt nya vårprogram och bjuder in till en sagolik atmosfär med världens klassiska och moderna balett.
Om Etoile Ballet Gala
Bolaget Worldstars, som grundades 2010 av Olga Azizova, anordnar en av världens mest framgångsrika galaföreställningar med balettstjärnor - Etoile Ballet Gala – där namnkunniga dansare från Parisoperan, Kungliga Baletten i Belgien, Danska Kungliga Baletten, Engelska Nationalbaletten, Nationalbaletten i Prag, Tokyobaletten, Ungerska Nationalbaletten, Kungliga Baletten i Birmingham, Polska Nationalbaletten och andra världsberömda teatrar deltar. Etoile Ballet Gala äger rum i Sverige, Norge, Estland och Lettland och låter publiken se balett på högsta nivå, uppförd av världens bästa dansare - varje gång med ett nytt lysande program.
Olga Azizova, grundare och konstnärlig ledare för Etoile Ballet Gala:
”Jag är väldigt glad över att den exklusiva galaföreställningen med världens balettstjärnor Etoile Ballet Gala med ett nytt och mycket intressant program kommer att äga rum i Uppsala den 13 maj 2017 och ge åskådarna en möjlighet att njuta av den oöverträffade skönheten av en klassisk och modern balett. Det har än en gång visat sig att konst påverkar människans inre liv positivt. När du ser den storslagna föreställningen av världens mest framstående balettdansare, kommer du återuppleva hur intressant balett kan vara. För mig är det väldigt viktigt att varje åskådare uppskattar Etoile Ballet Gala och med glädje ser fram emot nästa gång. Tillbringa din lördag med Etoile Ballet Gala och tro mig – när du kommer ut ur konserthallen efter denna föreställning och är på ett mycket bra humör, kommer du inte för ett ögonblick att ångra dig att ha varit med oss denna dag!”
Referenser
”Den konstnärliga ledaren för Etoile Ballet Gala, Olga Azizova, är mycket professionell och tack vare henne får publiken möjlighet att se de internationella balettstjärnorna. Hon gör ett stort bidrag till hela balettvärlden” - Isabelle Ciaravola, Etoile i Parisoperan, Riddare av Hederslegionen och Arts et Lettres-orden.
”Den konstnärliga ledaren för Etoile Ballet Gala, Olga Azizova, tar några av dagens välkända balettstjärnor från hela världen och leder dem i ett fint samarbete” - Gudrun Bojesen, premiärdansare i Danska Kungliga Baletten, riddare av 1 graden av Dannebrogordenen.
”Etoile Ballet Gala är en underbar föreställning med hög nivå och kvalitet, som samlar balettstjärnor från hela världen. Olga Azizova gör ett stort bidrag till dagens balettvärld” - Levente Bajari, premiärdansare av den Ungerska Nationalbaletten, koreografen, pristagaren av EuroPAS och Talentum Artistic Award.

Föreställningen framförs med inspelad musik.

SPELTID
Ca 2 tim, inklusive paus
Paus: Ja

Arrangör: SIA WORLDSTARS, officiella hemsida: www.etoileballetgala.com
Facebook: Etoile Ballet Gala in Sweden

www.ukk.se

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 13 maj 2017 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

340kr - 540kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad