Menu

Peter Jezewski 40 - årsjubileum

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
söndag, 17 december 2017 kl:17:00

Peter Jezewski firar i år 40 år som artist och det firar vi med ett riktigt stort jubileum och sjumannaband på scen. Vi tar oss tillbaka till 1977 när allting började och fram till 2017. Det blir en nostalgisk resa för alla Boppers-fans, och för er som gillar rock ’n’ roll. Vacker stämsång och en kavalkad av många av de låtar Peter Jezewski sjöng som frontman i The Boppers väntar – bland annat Jeannie’s coming back, Kissing in the moonlight, Gonna find my angel, Heaven, Mr Bassman, Who put the bomp, Teenager in love, Hold me now, Some get lucky, för att bara nämna några.
Under hela tre timmar får vi avnjuta härlig doo-wop och gammal hederlig rock n roll, och för dig som inte kan få nog finns en ny jubileumsplatta att köpa. Mer information på: www.bebopaluba.com

Speltid: 3 timmar inkl paus

Paus: ja

Arrangör: Be Bop A Luba AB

www.bebopaluba.com

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

söndag, 17 december 2017 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad