Menu

Malena Ernman & Lasse Berghagen - Julen är nära

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
onsdag, 6 december 2017 kl:19:00

För åttonde året i rad beger sig Malena Ernman ut på sin publik- och kritikerrosade klassiska julturné.
Årets gästartist är Lasse Berghagen och tillsammans med Mats Bergström, Janne Bengtson och Svenska Stråkensemblen bjuder de på en personlig och stämningsfull helkvällskonsert där klassiska julfavoriter blandas med folkmusik, jazz och opera.

”En julkonsert i världsklass”, ”Det blir inte bättre” och ”Makalöst” är tre exempel ur den eniga hyllningskören i svensk press tidigare år. Att göra bred underhållning med vacker musik har blivit lite av Malenas Ernmans signum och självklart innehåller årets konsert precis som vanligt en hel del överraskningar och skratt!

Konserten arrangeras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för shownyheter och erbjudanden på www.blixten.se

Speltid: ca 2,5 tim inkl paus
Paus: ja
Arrangör: Blixten & Co

www.ukk.se


Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

onsdag, 6 december 2017 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

465kr - 675kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad