Menu

Per Holknekt - Föreläsning #1000

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
tisdag, 10 oktober 2017 kl:19:00

Per Holknekt firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Kom, upplev och bli inspirerad av Pers berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Tider:
18:00-18:30 VIP mingel med Per Holknekt
18:30 Insläpp
19:00-20:30 Föreläsning
20:30-21:30 Mingel med Per Holknekt och bokförsäljning

* VIP-biljetten ger en av de bästa platserna (VIP- platserna finns på rad 1, plats 6-18 & rad 2, plats 31-42) samt mingel med Per kl. 18:00-18:30
Obs att rullstolsplatsernas placering kan avvika från dessa rader.



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

tisdag, 10 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

380kr - 645kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad