Menu

Batra & Robin

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
lördag, 25 januari 2014 kl:19:30

Den dynamiska duon Batra & Robin” på Sverigeturne!

Nu är det klart att två av Sveriges populäraste komiker, David Batra och Robin Paulsson, kommer åka ut på den gemensamma standup-turnen Batra & Robin”. Det blir en 20 föreställningar lång resa i hela landet med premiär den 17 januari 2014 i Halmstad. Därefter blir det besök i bland annat Norrköping, Västerås, Göteborg, Uppsala och Växjö.

De prisbelönta komikerna David Batra och Robin Paulsson har tillhört Sveriges populäraste komiker under många år. David Batra har skapat svensk humorhistoria med “Kvarteret Skatan” och gjort stor publiksucce med sin soloshow “Det här var ju tråkigt” och Robin Paulsson har kallats en blandning av Seinfeld och David Letterman för sitt sätt att leda den egna talkshowen Robins” i SVT.

Både David Batra och Robin Paulsson är rutinerade komiker med 18 respektive tolv års erfarenhet av standup. De uppträder ofta på humorklubbar och i början av 2014 åker de på en 20 föreställningar lång standup-turne genom Sverige under namnet Batra & Robin”.


Konsertlängd: cirka 90 minuter utan paus
Åldersgräns: 13 år


www.ukk.se
www.csnoje.se

Arrangör: CS Nöje AB

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 25 januari 2014 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad