Menu

”En skam för Sverige” - Magnus Betnér och Soran Ismail

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
fredag, 3 oktober 2014 kl:19:30

”En skam för Sverige” - Magnus Betner och Soran Ismail

Inget behov av en större presentation. Mellan sig har de hundratals tv-program, en internationell standupkarriär, Sommar i P1, en Kristall, otaliga debatter, flera varv runt Sverige på turne, ett antal utmärkelser som årets komiker, framgångsrika radioprogram, årets hetero och prisbelönade podcasts. Nu går de samman för att slippa ensamheten på vägarna. Med standup som konstant utgångspunkt bildar de två största satirikerna på svensk scen just nu en oslagbar duo där de tar sig an rasism, zombies och att granska granskarna. Naket, hårt och ärligt dissekerar de vår samtid. Två komiker som står bortom trender och som låter samhället sätta agendan snarare än publiken. Oavsett om de upprör eller berör så kommer ingen lämna föreställningen orörd.

Konsertlängd: 2 timmar och 30 minuter inkl. paus


www.enskamforsverige.se

Arrangör: FTW Productions AB

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 3 oktober 2014 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad