Menu

Robert Wells Rhapsody In Rock 25 år

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
fredag, 17 april 2015 kl:19:30

Efter höstens publiksuccé med utsålda konserthus och arenor släpps nu nya konserter med Robert Wells 25-årsjubilerande ”Rhapsody In Rock”. Turnén förlängs och spelas våren 2015 från Helsingborg i söder till Luleå i norr!
Robert Wells presenterar ”Rhapsody in Rock” som det en gång började, och det kommer att bjudas på stor dos av de klassiska mästarna samt Boogie och Rock, det firas 25års-jubileum med en mer nära och intim turné runt om i landet.
På turnén har Robert Wells med sig symfoniorkestern SSO ”Swedish Symphony Orchestra” under ledning av Ulf Wadenbrandt, rockbandet samt gästartisterna Sofia Källgren, LaGaylia Frazier och Johan Boding. Dessutom nya stjärnskottet 14-åriga pianisten Alice Power.

Konsertlängd:

www.ukk.se

www.ukk.se

Arrangör: Sangré, Julius o PJP

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 17 april 2015 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad