Menu

Hindi Zahra

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
fredag, 11 september 2015 kl:19:30

Hindi Zahra
För fem år sedan gjorde hon en bejublad konsert i Uppsala Konsert & Kongress. Sedan dess har hennes stjärnstatus nått ännu högre och hennes lyssnare räknas i miljontal. Hennes nya album Homeland som släpptes alldeles nyligen innehåller singeln Any Story som redan har blivit en internationell succé. Fredag 11 september kommer hon tillbaka till Uppsala, något som hon själv uttryckligen önskat.
Hindi Zahra rör sig i ett myllrande urbant musiklandskap fyllt av modern soul, akustisk pop och blues med nordafrikansk färg. Ibland går tankarna till en Billie Holliday, ibland till en John Lennon eller Manu Chao. Med sin röst som är både öppen och stark, men samtidigt hemlig och djup, bjuder hon in lyssnaren till sin musikaliska värld. Och att befinna sig där är magiskt.
Hindi Zahra är uppväxt i Marocko men har sedan länge Paris som hem och musikalisk inspirationskälla.


Konsertlängd:
Paus: Nej

www.ukk.se

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress med stöd av Musikens Hus Vänner

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 11 september 2015 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

280kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad