Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 16:30

Revolve: Selfie Concert, Ivo Dimchev 16:30

Uppsala Konstmuseum, Våning 4Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Selfie Concert är en interaktiv performance där Ivo Dimchev utvecklat en ny inkluderande konsertform. Dimchev undersöker ofta relationen mellan utövare och åskådare i sina verk. ”Jag gillar idén om en selfiekonsert, där publiken oavbrutet tar selfies tillsammans med mig medan jag sjunger. Selfie är en koreografi. Selfie är en skulptur. Selfie är en tragedi. Selfie är kärlek. Selfie är inte för mig, utan för oss.”


Ivo Dimchev är koreograf, bildkonstnär och popsångare från Bulgarien. Han ligger bakom över trettio scenkonstverk. I sitt konstnärskap blandar han friskt mellan performancekonst, koreografi, teater, musik, teckning och fotografi. Han har mottagit ett flertal internationella utmärkelser och presenterat sina verk över hela Europa, i Asien och i Syd- och Nordamerika.


Konceptet för 2020 års festival är Revolve Fiction.Den femte upplagan av Revolve Performance Art Days vill rikta fokus mot konstnärliga praktiker som utgår från, eller står i relation till, det fiktiva, det konstruerade och det mytiska.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-09 16:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: