Menu

Mer information

    

Midsommarön 2.0

Uppsala

UPPSALA
fredag, 24 juni 2022 kl:16:00

Färdbeskrivning:
Från Uppsala centralstation (läge B3) åker du ca 20-22 min med buss 11, gå av på hållplats Lyssnavägen. Därefter är det ca 10 min promenad till Skarholmen där båten avgår ifrån. Busstider: www.ul.se. Om buss 11 är försenad inväntar båten. Båtresan tar ca 10 min. Var redo att visa upp din biljett. Åldersgränsen är 18 år och vi förbehåller oss rätten att avvisa personer som har ett olämpligt uppträdande eller som kan utgöra en risk för sig själva eller andra. Flytvästar tillhandahålls på plats.
Eventbeskrivning:
Vi är tillbaka med en uppgraderad version av Midsommarön!
- 15 x kraftfullare båt ????
- Större ö ?????
- 50 % längre till grannar ????
- Kladdkaka ????????????
Tidsschema:
16 - Midsommarchill ??
18 - Midsommargrill ????
19 - Peter Molotow ????
20 - Liveframträdanden + open decks/mic ????
22 - Ebba ????
23 - Marx ????
00 - Ivanovich ????
01 - Athena ????
02 - Kimpioka ????
03 - Empish ????
04 - Kossaks ????
05 - Omrados ????
???? Båtresa från Skarholmen ingår i biljettpriset, men se till att boka omgående om du vill åka ut en specifik tid, då varje båttur har ett begränsat antal platser! På tillbakavägen kör vi så fort båten fylls upp.
????????????Du är välkommen att ta med egen mat (grillmöjlighet finns) och dryck, medan lustgas uteslutande köps på plats. Det kommer även gå att köpa dryck på plats och om du vill köpa en vegoburgare eller två och vara garanterad att det finns kvar kan du förbeställa genom att PM:a Marcus.
???? Tänk på att klipporna kan skadas om man gör upp eld på dem - prata i stället med oss om ni vill elda så plockar vi fram förberett material för detta att elda på avsedd plats.
?? Detta är ett privat event, men vi ser gärna att ni skickar inbjudan vidare till vänner och bekanta ni tror kan vara intresserade och som kan bidra till en god stämning på ön!

Datum / Tid

fredag, 24 juni 2022 kl: 16:00

Plats

Uppsala
UPPSALA
Uppsala


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad