Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Saker att göra på Morsdag

Morsdag


söndagen den 31 maj 2020 - Dagen introducerades i Philadelphia 1905 av amerikanskan Anna Jarvis för att på årsdagen av sin egen mors, Ann Jarvis, bortgång hedra dennas minne. Den 10 maj 1908 hölls därför en gudstjänst med fokus på fjärde budet och moderskärlek. Kyrkan pryddes av Jarvis själv och till alla besökare delades vita nejlikor ut, moderns favoritblomma. Så tips på blommor är vita nejlikor!

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Svansjön med St. Petersburg Ballet Theatre på Ukk - Stora Salen
maj
31
kl: 19:00
Uppsala, Ukk - Stora Salen, Vaksala torg 1

I maj 2020 återvänder legendariska St. Petersburg Ballet Theatre (SPBT) till Sverige efter den slutsålda premiären i Stockholm 2019. Det världsberömda och hyllade balettkompaniet ger återigen en förtrollande uppsättning av Svansjön. Det är klassisk balett när den är som bäst, ackompanjerad av Tjajkovskijs mäktiga och oförglömliga musik. St. Petersburg Ballet Theatre grundades 1994 och är känt för sina talangfulla dansare utbildade på Vaganova Ballet...
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här